Limp Bizkit

Desde Chavacano de Zamboanga Wikipedia - El Libre Enciclopedia
Ir a la navegación Ir a la búsqueda


El Limp Bizkit en Le Zénith, Paris, Francia.

El Limp Bizkit es un maga grupo musical del nu metal y rap metal que ay fundá na 1994 en Jacksonville, Florida, USA.

Maga miembro actual[editar | revisa codigo]

  1. Fred Durst
  2. Sam Rivers
  3. Wes Borland
  4. John Otto
  5. DJ Skeletor

Maga miembro anterior[editar | revisa codigo]

  1. Mike Smith
  2. Rob Waters
  3. Terry Balsamo
  4. Scott Borland
  5. Sammy Siegler
  6. DJ Lethal

Maga discografia[editar | revisa codigo]

Año Album Discografica
1995 Mental Aquaducts Independent
1997 Three Dollar Bill, Yall$ Flip Records/Interscope Records
1999 Significant Other Interscope Records
2000 Chocolate Starfish and the Hotdog Flavored Water Interscope Records
2001 New Old Songs Interscope Records
2003 Results May Vary Flip Records/Interscope Records
2005 The Unquestionable Truth (Part 1) Geffen Records
2006 Greatest Hitz Geffen Records
2011 Gold Cobra Flip/Interscope Records
2014 Stampede of the Disco Elephants Cash Money

Maga referencia[editar | revisa codigo]


Maga enlace externo[editar | revisa codigo]

Commons-logo.svg
El Wikimedia Comon tiene medio de comunicacion en relacion con: